Новият 107 : толкова градски, толкова сладък!

Общи 05 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2960 посещения | без коментари

Peugeot 107 се променя и непрекъснато обновява гамата си, предлагайки специални серии и ново оборудване, за да отговори на новите очаквания на клиентите.
Пазарът му е разширен с 16 нови дестинации, с което страните, в които моделът се продава стават 48.
Peugeot 107 е трета кола в семейството, отличава се от конкурентите си с изключително женска клиентела. Колата привлича най-вече с маневреност, удобно управление и икономичност, които са на по-високо от средното ниво в сегмента.
След повече от 665 000 автомобила, произведени към края на 2011 година, 107 започва да пише нова страница от историята си.
Peugeot 107 се представя с изцяло обновена предна част и запазени размери, прилагайки новия стил на марката. Дизайнът му е едновременно оригинален и изискан и позволява да се запази компактността на модела.
Светлините са станали по-елегантни: предните са по-издължени, с маска в два тона, подобно на новото лого на марката, докато отзад маската е тъмна, за да подчертае рубинения цвят на светлините. Радиаторната решетка, съставена от клетки тип пчелна пита, специфични за 107, е по-елегантна и изпъква на фона на каросерията. Новата броня е със защитни лайстни – една отпред и 2 отстрани.
107 има нова визуална идентификация благодарение на дневните LED-светлини на нивото на бронята и светлините за мъгла с хромиран пръстен, серийни или опция според нивото на изпълнение.
Новият интериор Mistral, новата тапицерия на седалките Manhattan, двата материала, използвани за вратите и арматурното табло, вече само в черно, подсилват впечатлението за качество и придават много изисканост на купето.
Новото оборудване за комфорт включва: аудиосистема CD с две допълнителни тонколони, серийни или опция, според нивото на изпълнение; нова аудиосистема CD WIP Bluetooth (опция) с две допълнителни тонколони и USB, MP3 и Bluetooth, предлагани обикновено в горните сегменти; нов кожен волан и кожена топка на скоростния лост, серийни или опция.
107 запазва своята гама, включваща две нива на оборудване, за версиите 3 и 5 врати, и 2 двигателя : 1.0 МСК5 и 1.0 МПСК5.
Серийният кожен волан на версията с механична пилотирана 5-степенна скоростна кутия с управление от волана увеличава маневреността и ловкостта на 107.
Накрая, но не на последно място, 107 се представя с нови, още по-ниски нива на емисиите на СО2 от 99 и 104 г/км, съответно за механичната и пилотираната кутия.
Разходът на гориво също е намален до съответно - 4,3 и 4,5 л на 100 км

 
Ключови думи:   peugeot, peugeot 107
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте